Com ho fem?

El nostre Projecte es basa en l’infant, en cada instant, moment, experiència que viu, l’intercanvi de sentiments i emocions així com l’expressió dels mateixos, cada mirada………gest….. paraula, somriure o plor, la relació i complicitat entre ells, quan l’infant va avançant en el seu procés, dia a dia… setmana a setmana… observa, manipula, gaudeix i descobreix. Per nosaltres el més important d’aquesta etapa és que es sentin segurs, estimats, atesos, protegits, estimulats física i mentalment i sobretot SER FELIÇOS!, només d’aquesta manera sorgeix la nostra filosofia d’escola que compartim amb tots i totes vosaltres famílies!

Prepararem els diferents espais amb experiències i activitats interessants, engrescadores pels infants adequades a cada grup d’edat i tenim en compte l’observació directa, manipulació i experimentació. Treball del cos i el moviment,la comunicació i els llenguatges : material psicomotriu, massatge i les parts del cos, contes, cançons i danses. etc.

Els materials emprats són adequats pels infants, interessants i atractius pensats i elaborats per les educadores i en la mesura del possible naturals, però també de comercials que treballin els diferents sentits i sensacions, que els infants puguin expressar sentiments i emocions, que puguin interactuar amb els altres infants i amb les educadores, joc simbòlic(cuines, botigues. etc) que siguin innovadors i variats.

Les diferents temàtiques que treballem són:

  • L’ adaptació
  • Les estacions
  • Festes, sortides i tradicions
  • L’ Art i la comunicació
  • Activitats culinàries i experimentacions
  • Experiències compartides família i escola
Anuncis