El conte de la Fada

IDEA INICIAL PER ESCRIURE EL CONTE DE LA FADA

Noe, hem pensat que la millor manera per treballar i enllaçar les pedres i els quadres què pintes, és pensar amb un conte, una història en la qual hi ha d’ haver un personatge protagonista què tu vulguis o més t’ agradi ha de ser una història senzilla i entenedora pels infants de la llar, però a la vegada emotiva, plena de sentiments, ha de ser una història teva què t’ hi sentis identificada.
El personatge del conte o història podria ser com tu vulguis una nena bonica, alegre i molt estimada que és pot dir Noe o el nom que més t’agradi o vulguis, que li agrada molt pintar i s’atura dibuixar i pintar a les pedres quan va passejant pel bosc: pinta marietes, sols, papallones, flors, cargols. etc
Es converteix o transforma en una fada amb ales i llavors el seu amor per l’art encara és més gran i pinta quadres de diferents colors, en ells expressa els seus sentiments per mitjà dels colors.
Les pedres les regala a cada persona que coneix o cadascun dels infants de la Llar perquè són tresors els quals s’han de deixar a qualsevol indret meravellós dels boscos o muntanyes perquè aquest tresor passi de mà en mà.

La fada i els seus records
Tapa del conte