Carnaval… SOM ELS TRESORS DEL MAR

Aquí teniu un tastet dels diferents moments, de tot el procés de la temàtica de carnaval fins arribar al gran dia de la Festa: des del començament, en l’elaboració i confecció de la disfressa per part de les educadores, l’aportació tant important de cadascun dels infants, pintant la seva disfressa i la col·laboració de les famílies amb els decorats, fins a tenir-ho tot apunt pel gran dia de l’esperada Festa del Carnaval!!!

Vam celebrar el  GRAN DIA amb el títol: SOM ELS TRESORS DEL MAR, tots i totes disfressats d’animals marins, que ben bé impregnaven la rua, molt ben acompanyats de mares, pares i familiars dels infants. Aquesta és una gran festa compartida que vivim i en gaudim tots plegats família i escola, aquest dia no podien faltar ELS MOLTS HONORABLES REI I REINA CARNESTOLTES, amb la carrossa. Seguidament… el grup d’Abraçades, els més petits de la casa, tot passejant amb el cotxet acompanyats de les seves families; just darrera, el grup de Petons, els més grans, a peu, desfilant i ballant al ritme de la música; i finalment els infants de Rialles, asseguts al remolquet que els pares anaven estirant fins arribar a la plaça del Casal.

Volem agrair a totes les famílies que han ajudat, col·laborat, hi participat d’una manera o altra en la festa, i en especial a l’Alba i l’Anna, mares i representants de mares i pares del consell escolar, per la seva gran implicació amb la festa i l’escola.