Art i filosofia

PROJECTE COMPARTIT NOE GAYA

Tots els infants de la llar participen en aquest projecte. A principi de curs es presenta el conte de la Fada Noe, el personatge de la fada, s’explica als infants qui és la Noe i que és el que fa. A la Noe li agrada molt pintar i reflexa en els seus quadres els seus sentiments i emocions.

Durant el curs, anem treballant els diferents quadres, i els infants ho plasmen al paper amb molta il·lusió. Aquí us mostrem alguns dels resultats dels nostres petits artistes.

 

 

ACTIVITATS I EXPERIÈNCIES DE CURSOS ANTERIORS:

  1. Els diferents grups comencen a treballar els dos quadres de les marietes.
  2. Els infants coneixen la Noe, l’artista dels quadres per mitjà de les explicacions de les tutores, així com les fotos de la Noe mentre pinta els quadres i de la seva vida.
  3. Els infants de petons pinten una marieta amb pintura vermella i negra, amb els dits i el pinzell sobre la pedra, les quals després es guardaran en una caixa com a tresors.(estem tots/es convençuts que són tresors que li regalarem a la Noe).
  4. Durant dos cursos consecutius la temàtica de Carnaval ha estat estretament relacionada amb el Projecte, com disfressar-nos de Fada Noe i Som uns artistes temàtica també inspirada amb l’ Art i els quadres de la Noe.

 

%d bloggers like this: