Projecte compartit família – escola

ACOLORIM EL PATI O JARDÍ

Aquest projecte es va iniciar arran d’un grup d’exmares i expares juntament amb famílies que en l’actualitat estan cursant a la Llar, molt animats i amb moltes ganes van crear i idear un projecte compartit anomenat ACOLORIM EL PATI. Durant el  mes de novembre del curs 2016/17 es va dur a terme amb el suport de l’equip educatiu de la Llar i de l’ Ajuntament que hi va col·laborar aportant el material necessari per poder pintar el nou mural de la paret i gràcies a l’ajuda de l’Helena Rivero la qual va idear el dibuix del mural, una temàtica molt adient pels infants el qual en l’inici del projecte es va haver de projectar amb gran, per poder dibuixar i pintar entre tots i totes.

Va ser un període molt intens en que mares i pares juntament amb el seu fill/a o fill/es van compartir bons moments amb molta il·lusió per anar convertint el pati o jardí en una nova cara, un nou aspecte, més llum i color! Més vida!!

L’equip d’educadores de la Llar volem transmetre que ens encanta el jardí, el trobem tan acollidor i  a la vegada estimulant pels infants, tant pels més menuts com pels més grans, és una meravella! Ha quedat genial i bonic, els dibuixos, els colors tan vius que només des del carrer i a l’ entrar dóna moltíssima llum i color …. immillorable!!!

Com una mare ha dit i que tots i totes pensem, és el fruit d’un projecte compartit, del treball cooperatiu i en equip! el resultat no podia ser altre: un pati espectacular en el qual els nens i nenes de la llar d’infants aprendran gaudint de l’entorn!

Moltes felicitats a les famílies que ho van fer possible!! Com totes les altres que hi van donar suport recolzant el projecte, moltes gràcies per aquesta experiència tan enriquidora!!! I agrair-li especialment a l’Helena Rivero per haver ideat aquest mural tan adient i bonic pels infants i com a gran artista que és!. Però el millor de tot com en gaudeixen els infants.
Us deixem unes imatges perquè pugueu veure tot el procés: